Αρχική Σελίδα ΠροϊόνταElm327 διαγνωστική διεπαφή

Διαγνωστικό εργαλείο πλαστικών κιβωτίων DS150 TCS Bluetooth Autocom με Keygen στο λευκό του CD

Διαγνωστικό εργαλείο πλαστικών κιβωτίων DS150 TCS Bluetooth Autocom με Keygen στο λευκό του CD

  • Plastic Box DS150 TCS Bluetooth Auto Diagnostic Tool with Keygen in CD White
  • Plastic Box DS150 TCS Bluetooth Auto Diagnostic Tool with Keygen in CD White
  • Plastic Box DS150 TCS Bluetooth Auto Diagnostic Tool with Keygen in CD White
  • Plastic Box DS150 TCS Bluetooth Auto Diagnostic Tool with Keygen in CD White
  • Plastic Box DS150 TCS Bluetooth Auto Diagnostic Tool with Keygen in CD White
 • Plastic Box DS150 TCS Bluetooth Auto Diagnostic Tool with Keygen in CD White

  Λεπτομέρειες:

  Τόπος καταγωγής: Ηπειρωτική χώρα, Κίνα
  Μάρκα: no
  Πιστοποίηση: ce
  Αριθμό μοντέλου: DS150E

  Πληρωμής & Αποστολής Όροι:

  Ποσότητα παραγγελίας min: 1pc
  Τιμή: $68
  Συσκευασία λεπτομέρειες: 20*20*20cm
  Χρόνος παράδοσης: 3-5 ημέρες
  Όροι πληρωμής: Μ / Τ, Western Union
  Δυνατότητα προσφοράς: 500/week
  Επικοινωνήστε τώρα
  Λεπτομερής Περιγραφή Προϊόντος
  Λειτουργία: διαγνωστικών scanner Ενημέρωση λογισμικού: Ναί
  έκδοση λογισμικού: 2014.2 Γλώσσα: Αγγλικά, γερμανικά, ιταλικά, πολωνικά, πορτογαλικά, ρωσικά, ισπανικά, σουηδικά,

  Διαγνωστικό εργαλείο πλαστικών κιβωτίων DS150 TCS Bluetooth Autocom με Keygen στο πλαστικό κιβώτιο του CD

   

   

  2014.02 με Keygen TCS υπέρ με Bluetooth + πλαστικό κιβώτιο

   

  Έκδοση λογισμικού 2014.2
  λειτουργία διαγνωστικός ανιχνευτής

  TCS Pro+ είναι ένα γρήγορο και αξιόπιστο διαγνωστικό εργαλείο που χρησιμεύει ως μια σύνδεση μεταξύ του οχήματος και του υπολογιστή. Λειτουργεί και στα παλαιά και νέα οχήματα.

   

  Με τα ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΑ, είστε σε θέση να εκτελέσετε τα συγκεκριμένα διαγνωστικά εμπορικών σημάτων για τα αυτοκίνητα και τα ελαφριά φορτηγά από το 1988 και μετά. Συνολικά 47 διαφορετικά εμπορικά σήματα. Με το πακέτο λογισμικού ΦΟΡΤΗΓΩΝ, είστε σε θέση να εκτελέσετε τα συγκεκριμένα διαγνωστικά εμπορικών σημάτων για τα ελαφριά και βαριά εμπορικά οχήματα, τα λεωφορεία και τα ρυμουλκά από το 1995 και μετά.

  Συνολικά 37 διαφορετικά εμπορικά σήματα. Το διαγνωστικό πρόγραμμα ΓΕΝΙΚΟ σχεδιάζεται για τα βασισμένα στη νομοθεσία διαγνωστικά, που στοχεύουν ειδικά για σχετικούς με τους την εκπομπή κώδικες ελαττωμάτων. ΓΕΝΙΚΗ είναι συμπεριλαμβανόμενη στα ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΑ και τις συσκευασίες ΦΟΡΤΗΓΩΝ.

  Η λειτουργία πολυδιαυλωτών, 2xHS ΜΠΟΡΕΙ (ISO 11898-2), SW ΜΠΟΡΕΊ (SAE J2411), K/L (ISO 9141-2), VPW (J1850), PWM (J1850), RS485 (J1708), TTL και (SPI, ανάλογο μέσα, 5volt έξω).

   

  ΟΡΓΑΝΟ ΚΑΤΑΓΡΑΦΉΣ ΠΤΗΣΗΣ

  Με τη λειτουργία οργάνων καταγραφής πτήσης, μπορείτε να καταγράψετε τις παραμέτρους σε πραγματικό - χρόνος ενώ οδηγείτε ένα όχημα. Κατά τη διάρκεια της καταγραφής, μπορείτε, με έναν Τύπο ενός κουμπιού, να δώσετε έμφαση στο συγκεκριμένο λάθος έτσι ώστε μπορείτε να ερευνήσετε το ανιχνευμένο λάθος σε έναν πιό πρόσφατο χρόνο. Γ-δ-P+ είναι εξοπλισμένο με την ενσωματωμένη μνήμη αφαιρώντας έτσι την ανάγκη να παρουσιαστεί ένας υπολογιστής. Κάρρο μνήμης να μην περιλάβει στη συσκευασία.

   

  ΕΛΕΓΧΟΣ ΤΑΣΗΣ

  Όταν γ-δ-P+ συνδέεται με το όχημα, η μονάδα θα ελέγξει την τάση μπαταριών του οχήματος και ρυθμίζεται αυτόματα στο επίπεδο τάσης του οχήματος 12 ή 24 βολτ. Εάν η τάση πάρει πάρα πολύ υψηλή ή πάρα πολύ χαμηλή, γ-δ-P+ θα σας προειδοποιήσει και με τον ήχο και με το φως και θα προειδοποιηθείτε επίσης μέσω του εικονιδίου μπαταριών στο διαγνωστικό λογισμικό μας.

   

  ΑΡΙΘΜΟΣ VIN ΠΛΑΙΣΙΩΝ

  Στο λογισμικό ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΩΝ μας, έχουμε μια έξυπνη λειτουργία που επιτρέπει σε σας για να διαβάσει έξω τον αριθμό πλαισίων από το όχημα που θα επιθυμούσατε να εντοπίσετε. Αυτό εξασφαλίζει ότι το σωστά πρότυπο και το έτος επιλέγονται αυτόματα. Επιπλέον, ο κώδικας μηχανών για τα οχήματα, που είναι συνήθως διαθέσιμα στις αγορές, επιλέγεται επίσης αυτόματα.

   

  ISS

  Η ευφυής ανίχνευση το (ISS) συστημάτων ανιχνεύει μέσω όλων των συστημάτων στο όχημα και επιδεικνύει τους κώδικες ελαττωμάτων που αποθηκεύονται σε κάθε σύστημα. Αυτό κερδίζει χρόνο και παίρνετε μια γρήγορη επισκόπηση της πραγματικής θέσης του ολόκληρου οχήματος. Όταν το ISS είναι πλήρες, μπορείτε έπειτα να επιλέξετε ένα συγκεκριμένο σύστημα ελέγχου για να αναλύσετε τα αποτελέσματα περαιτέρω επάνω.

   

  ISI

  Ο ευφυής προσδιορισμός το (ISI) συστημάτων προσδιορίζει και επιλέγει αυτόματα τον τύπο ελεγκτή που τοποθετείται στο όχημα. Αυτό εξασφαλίζει ότι η διαγνωστική σύνοδος εκτελείται σωστά με τις σωστές παραμέτρους όπως απαιτείται.

   

  ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΕΚΘΕΣΕΩΝ

  Κάτω από αυτήν την ετικέττα λειτουργίας, θα είστε σε θέση να δείτε τις προσαρμογές και τις ρυθμίσεις που είναι δυνατές για ένα συγκεκριμένο όχημα χωρίς την κατοχή του οχήματος κοντά σε σας. Μαζί με τα κείμενα βοήθειας ως οδηγό, μπορείτε να προγραμματίσετε και να είστε αποτελεσματικοί στην εργασία σας ακόμη και κάτω από τις σύνθετες καταστάσεις.

   

  OBD-ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΕΣ

  Γ-δ-P+ είναι εξοπλισμένο με μια μοναδική τεχνολογία πολυδιαυλωτών, η οποία επιτρέπει σε το για να χρησιμοποιηθεί σε όλους τους τύπους οχημάτων, ανεξάρτητα από τα επίπεδα τάσης και τα πρότυπα επικοινωνίας. Για εκείνα τα οχήματα που δεν χρησιμοποιούν τον τυποποιημένο συνδετήρα καρφιτσών 16, προσφέρουμε ένα πλήρες σύνολο επικυρωμένων και προσαρμοσμένων καλωδίων και εξαρτήσεων προσαρμοστών.

   

  ΚΑΘΟΛΙΚΟΣ

  Για τις περισσότερες λειτουργίες OBD, όπως οι ρυθμίσεις και οι προγραμματισμοί, υπάρχουν λεπτομερείς οδηγίες και κείμενα βοήθειας για να σας βοηθήσουν στην εργασία διαγνώσεών σας. Θα βρείτε τις βαθμιαίες πληροφορίες για τις προϋποθέσεις, την προετοιμασία και την εφαρμογή των διάφορων λειτουργιών καθιστώντας ακόμη και την πιό σύνθετη λειτουργία απλή να εκτελεσθεί

   

  ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΒΟΗΘΕΙΑΣ

  Για τις περισσότερες λειτουργίες OBD, όπως οι ρυθμίσεις και οι προγραμματισμοί, υπάρχουν λεπτομερείς οδηγίες και κείμενα βοήθειας για να σας βοηθήσουν στην εργασία διαγνώσεών σας. Θα βρείτε τις βαθμιαίες πληροφορίες για τις προϋποθέσεις, την προετοιμασία και την εφαρμογή των διάφορων λειτουργιών καθιστώντας ακόμη και την πιό σύνθετη λειτουργία απλή να εκτελεσθεί.

   

  Διαγνωστικό εργαλείο πλαστικών κιβωτίων DS150 TCS Bluetooth Autocom με Keygen στο λευκό του CDΔιαγνωστικό εργαλείο πλαστικών κιβωτίων DS150 TCS Bluetooth Autocom με Keygen στο λευκό του CDΔιαγνωστικό εργαλείο πλαστικών κιβωτίων DS150 TCS Bluetooth Autocom με Keygen στο λευκό του CD

            

            

  Στοιχεία επικοινωνίας
  ShenZhen Changdashun Technology Co., Ltd.

  Υπεύθυνος Επικοινωνίας: Mr. Deo Lee

  Τηλ.:: 86-755-26645692

  Στείλετε το ερώτημά σας απευθείας σε εμάς (0 / 3000)

  Άλλα προϊόντα

  Επαφή

  Διεύθυνση: 908-909, Zhenhua Times Square, δρόμος Heping Νο 21, περιοχή Longhua, Shenzhen

  Διεύθυνση Εργοστασίου:417 οικοδόμηση 4, ΝΟ 2 βιομηχανική ζώνη, περιοχή Shenzhen Κίνα Zhuguang Xili Nanshan